saraohlsen

ISLA MUJERES

Denna dag har varit så enormt händelserik! VI bestämde oss för att åka till en ö öster om cancun som heter Isla Mujeres. När vi frågar han i receptionen  vilken färja man ska ta etc. så kommer en annan kille fram och frågar om han och hans kompis får göra oss sällskap dit.

Han heter Sunny och kommer från Indien men bor i USA, jobbar som läkare och är 30 år. Hon heter Annie, kommer från Danmark och ska börja plugga till pilot, samma ålder som Sara.Vi missa första färjan men det gjorde inte oss något. Det låg ett hotell intill hamnen så vi gick dit och tog oss en varsin drink och njöt av vädret. Färjan tog cirka 40 minuter och väl framme så hyr vi en golfbil som alla åker på ön.

Vi åker runt och utforskar hela ön, äter lunch middag och allt ute. Vi stannade till vid en strand vid solnedgången och lade oss på strandsängar. Det var helt magiskt, jag och Sunny badade till solnedgången.Imorgon bär det av mot New York, är väldigt nyfiken på hur det kommer sluta. Har inga förväntningar alls på staden så det blir nog bra. 
/ Robert

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas