saraohlsen

LA SENDA

Hola amigos! Morgonen började med frukost uppe på rooftopen, man blev anfodd av gå upp för trapporna men det var det värt! Man fick massa olika frukter som melon, äpple, grape och apelsin, rostat bröd med nutella och kaffe. Vi satt där längst av alla och åt som sanna backpackers.

Idag testade vi en annan strand som låg lite längre bort där det var mindre människor på. Vattnet idag var väldigt dåligt. Extremt vågigt och fullt av döda växter.

Vi frågade tjejen i receptionen om något bra vegetariskt ställe i närheten, hon var vegetarian så hon kunde ge oss bra tips. Vi gick till en restaurang som hette La Senda. Det var vegan, organiskt och glutenfri mat. Något som hade passat min lillasyster Isabelle perfekt faktiskt!

Maten där var riktigt god och fräsch men samtidigt billigt! Min mat kosta 90 peso och jag fick väldigt mycket också, däremot kosta min dricka 90 peso men det var iofs 1 liter smoothie. Efter maten gick vi på en shoppingtur. De hade stort utbud av butiker, jag hitta ett par coola shorts som är super bekväma på HM.

/Robert

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas