saraohlsen

TULUM, MEXICO

Hejhej!

Idag lämnade vid Playa del Carmen för Tulum som vanligt via colectivo. Detta hostel heter Hostal Chalupa. Det var super hett idag så det första vi gjorde efter checkat in var att hoppa in i poolen som de har. Den kändes iskall vilket var underbart.

Det var ju champions league idag så vi gick till en italiensk pizzeria och kolla på matchen. Jag tog en pizza och två öl medans Sara tog en vegetarisk lasagne. Fel lag gick till final måste jag säga och jag tycker synd om min bästa vän och bror Björn för han älskar Bayern. Kvällen blev väldigt lugn, vi pratade lite mer våra roomates som kom från Israel. De har rest i 5 månader, helt sjukt. I karibien var det fullt av tyskar men hittills i Mexico är det massa Israeler och Australiensare.
/ Robert0

hörrni, förlåt för dålig uppdatering. Som ni kanske märkt är det Robert som skriver bloggen numera haha. Jag har verkligen ingen lust att blogga men känner ändå att det är kul att dela med sig till er där hemma. Jag fotar en massa istället så får Robert skriva. Vi ligger ju riktigt efter med bloggandet så vi befinner oss inte ens i Mexico när vi postar detta haha. Vi har faktiskt åkt till två länder till väldigt spontant. Håll er uppdaterade så kämpar vi på med bloggandet.
/ Sara

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas